A Szókratész Külgazdasági Akadémia Oktatási és Tanácsadó Kft., tájékoztatja Önt, hogy a megszerzett szakmai bizonyítványáról Europass bizonyítvány kiegészítő kiállítása is lehetséges.
Az Europass bizonyítvány kiegészítő külön díj (ez maximum a mindenkori minimálbér 5%-a, jelenleg 10.000 Ft/db, ha posta úton szeretné, akkor azt külön díj befizetésével teheti meg mely 1.000 Ft.) ellenében állítja ki a vizsgázó kérésére a vizsgát szervező intézmény.
Az angol nyelvű ingyenes, melyet e-mailben küldünk ki. Ha posta úton szeretné, akkor azt külön díj befizetésével teheti meg. (1.000 Ft.)
Az Europass bizonyítvány kiegészítő a külföldi munkavégzés esetében szükséges. Továbbá igényelhető német, olasz, spanyol, francia nyelvű Europass bizonyítvány kiegészítő.
Ha nyomtatott formában szeretné igényelni, akkor ezt írottan jeleznie kell az Europass igénylő lapon, máskülönben scannelt formában e-mailben küldjük ki részére.Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon bizalommal a vizsgát szervező intézmény munkatársaihoz!

AZ EUROPASS IGÉNYLŐLAP LETÖLTHETŐ IDE KATTINTVA !


 

315/2013. (VIII. 28.) Korm. rendelet Az EUROPASS bizonyítvány-kiegészítő

46. § (1) A vizsgázó kérésére a vizsgaszervező a bizonyítvány kiadásával egyidejűleg vagy azt követően magyar, angol, német, francia, spanyol vagy olasz nyelven kiállított Europass bizonyítvány-kiegészítőt (a továbbiakban: bizonyítvány-kiegészítő) ad ki, amely tartalmazza a bizonyítványt kiállító intézmény nevét és jogi státuszát, a bizonyítvány sorozatjelét, sorszámát, a bizonyítvány kiállításának időpontját, a vizsgafeladatok megnevezését, eredményét, a vizsga osztályzatát, valamint a szakképzés folyamatára vonatkozó információkat. A bizonyítvány- kiegészítő általános felépítését a 4. melléklet tartalmazza.

(2) *  A szakképzési feladatot ellátó hatóság honlapján található bizonyítvány-kiegészítő nyomtatványt a vizsgaszervező tölti ki. A kitöltött bizonyítvány-kiegészítőt a vizsgaszervező vezetője aláírásával és a vizsgaszervező bélyegzőjével hitelesíti.

(3) *  A magyar és az angol nyelvű bizonyítvány-kiegészítő ingyenesen és elektronikus formában, külön kérésre papíralapú iratként kerül kiadásra.

(4) *  A német, francia, spanyol vagy olasz nyelvű bizonyítvány-kiegészítő elektronikus formában, külön kérésre papíralapú iratként kerül kiadásra, a kiadásáért a kérelmező térítési díjat fizet a vizsgaszervező részére. A térítési díj a bizonyítvány-kiegészítő kiadásával kapcsolatos igazolt költség fedezetéül szolgál, amelynek összege a teljes munkaidőben foglalkoztatott munkavállaló részére megállapított, az adott naptári év január 1-jén érvényes kötelező legkisebb munkabér (minimálbér) havi összegének öt százaléka bizonyítvány-kiegészítőnként.Elérhetőségeink:

BUDAPEST

Telefonos ügyfélszolgálat: 08:30 – 14:30

1113 Budapest, Ibrahim utca 30-38/A lépcsőház 6. emelet 611. ajtó (66-os kapucsengő)
Balogh Kriszta
+36/70 947 3722
Europass bizonyítvány kiegészítővel kapcsolatban, kérem kizárólag őt keresse
 
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyilvántartási szám: E-000452/2014

 


Weboldalunk munkamenet sütiket használ , ami elengedhetetlen az oldal használatához. Felhasználóinkrósl semmilyen információt nem gyüjtünk. Erről részletesebben ITT olvashat. A RENDBEN gombra kattintva elfogadja jelen tájékoztatót.