Az elmult évek felnőttképzéseinkben résztvevők által kitöltött (Intézményi, Oktatási) elégedettség mérés átlagos eredményei 1-10 skálán:
2015-ben: 9,28
2016-ban: 9,16
2017-ben: 9,57
2018-ban: 9,48
2019-ben: 9,62


Jelen minőségpolitikai nyilatkozattal elkötelezzük magunkat, arra hogy

  • tevékenységünk minőségbiztosítási rendszerét és a szakmai munka eredményességét folyamatosan mérjük és tökéletesítjük, felelősséget vállalva mind vezetői, mind munkavállalói szinten a rendszer működtetéséért és fejlesztéséért.
  • a rendszer teljesítményét és a minőségcélok teljesülését évente értékeljük az intézmény vezetőségének bevonásával.

  • a minőségpolitikában és a vezetőségi átvizsgálásban megfogalmazott célok megvalósításához rendelkezésre bocsátjuk a szükséges erőforrásokat.

  • Figyelembe vesszük, és kielégítjük a képzésben részt vevők, a munkáltatók, a munkatársak és az oktatók felnőttképzéssel kapcsolatos igényeit, valamint az elégedettségmérésen és a helyesbítő tevékenységeken keresztül figyelembe vesszük és beépítjük a képzésben résztvevők véleményét a minőségbiztosítás megvalósításába.

Célunk megfelelni a hatályos jogszabályi és szakmai előírásoknak. Ennek előfeltétele az általunk biztosított tevékenységek szabályozott, ellenőrzött és felügyelt végrehajtása. Stratégiánk, hogy ügyfeleink igényeinek és a kapcsolódó képzési szolgáltatásainknak legjobb minőségben történő kielégítése, olyan kompetenciák közvetítése, amelyek elsajátításával a résztvevők magas szinten képesek megfelelni a követelményeknek és a szakmai kihívásoknak. Munkatársainktól és a tevékenységünkbe bevont partnereinktől elvárjuk a megkívánt minőségszint folyamatos biztosítását, valamint minőségjavulást eredményező intézkedések felvetését, megvitatását és végrehajtását. Minőségpolitikánk alapja az ügyfél elégedettsége, ezért rendszeresen felmérjük ügyfeleink elégedettségét és visszajelzéseik alapján folyamatosan fejlesztjük, javítjuk tevékenységünket. Az eredményességet jól képzett, elkötelezett munkatársakkal, megfelelő tárgyi és személyi feltételek biztosításával növeljük. Kelt: 2014.04.01

Minőségcél:

- A felnőttoktatás - andragógia módszereinek tudatosítása, megismertetése a tanárokkal, a képzés hatékonyságának növelése céljából;
- Partnereinket magasabb színvonalon szolgáljuk ki;
- Hallgatóink számára a legkorszerűbb tartalmat közvetítjük és felkészítjük őket az önálló tanulás elsajátítására, hogy folyamatosan piacképes tudás birtokába jussanak;
- Tananyagaink tartalmi és módszertani szempontból is a tanulás hatékonyságát segítik elő. Kapcsolat a minőségpolitikával:

A Szókratész az egész életen át tartó tanulás lehetőségének biztosításával kívánja segíteni a vállalatok emberi erőforrás gazdálkodását, a hallgatóit pedig piacképes tudás birtokába juttatni.
Minőségpolitikánk megvalósítása számunkra elengedhetetlen feltétel, mert gondolkodásunkat a vevőközpontúság jellemzi. Ezáltal munkatársaink mindegyikét áthatja az a tudat, hogy ha munkahelyükön feladataikat kiválóan, minőségi szempontból kifogástalanul látják el, akkor büszkék lehetnek a Szókratész névre. Céljaink valóra váltása érdekében a tervezhetőség, a folyamatok zavarmentes megvalósítása, a megbízhatóság és az igényesség követelményével látja el munkáját minden egyes dolgozónk. 
Meggyőződésünk, hogy a minőségpolitikánk és a céljaink együttes betartásával képesek vagyunk vevőink - partnereink megelégedettségét kivívni.

Weboldalunk munkamenet sütiket használ , ami elengedhetetlen az oldal használatához. Felhasználóinkrósl semmilyen információt nem gyüjtünk. Erről részletesebben ITT olvashat. A RENDBEN gombra kattintva elfogadja jelen tájékoztatót.