Szókratész Külgazdasági Akadémia

Nyilvántartási szám: E-000452/2014         30 éve a felnőttképzésben

A Szókratész Külgazdasági Akadémia Oktatási és Tanácsadó Kft. 1990-ben alapított vállalkozás.

Az Akadémia filozófiája:

 

 

"Együtt a tanulásban és a munkában"

 

 

Az Akadémia oktatási profiljának alapját az Országos Képzési Jegyzékben szereplő szakképzések,  szakmai továbbképzések és a vezetőképzések alkotják.

Az alapítás óta eltelt  közel 30 év alatt több ezer személy szerzett az iskolarendszeren kívüli oktatás keretében a foglalkoztatáshoz, a munkahely megtartásához szükséges szakképesítést az Akadémia tanfolyamain.

A szakmai továbbképzések fajtáinak sokszínűsége a már állásban lévők tudásának felújítását, karbantartását szolgálja. E programok a piac által diktált változások ötvözésével igen nagy sikerrel valósulnak meg mind a mai napig.

 

 

Az Akadémia ez ideig 23-féle tanfolyamtípusban tartott képzéseket. Emellett vezetői, személyiségformáló, konfliktuskezelő, együttműködési, PR-arculatformáló, imázsnövelő és vevőszolgálati tréningeket rendezett többek között olyan nagy nevű szervezetek számára, mint a Vám- és Pénzügyőrség, munkaügyi központok, MÁV, Budapesti Elektromos Művek Rt., ERŐTERV, Országos Egészségügyi Pénztár.

Világbanki és PHARE-pályázatok elnyerésével a szakközépiskolák igazgatói és helyettesei számára menedzsment, marketing, PR, vállalkozási, minőség-menedzsmenti témakörökben képzést tartott országos szinten.

Az Akadémia vizsgaközpontként is működik.
Könyvkiadásának eredményeként egyetemek, főiskolák és a felnőttképzés intézményei tanítanak a Szókratész Külgazdasági Akadémia könyveiből.

Felnőttképzési szolgáltatásaink: előzetes tudásszint felmérés, képzési tanácsadás,

   

 


 Szókratész Külgazdasági Akadémia Oktatási és Tanácsadó Kft  minősített felnőttképzési intézmény.
 
Weboldalunk munkamenet sütiket használ , ami elengedhetetlen az oldal használatához. Felhasználóinkrósl semmilyen információt nem gyüjtünk. Erről részletesebben ITT olvashat. A RENDBEN gombra kattintva elfogadja jelen tájékoztatót.